Jacuzzi-szalon

Vendégház jacuzzival

Igazi kényeztetésre vágyik a nyaralás során? Különleges vendégházat keres, ahol az egész család jól érzi magát? Ön sem gondolná, hogy egy vendégház jacuzzival felszerelve mennyivel különlegesebb élményt nyújt! A Varázsfészek Vendégházban nem csak a gyereknek, hanem a szülőknek is kedvezünk.

Jacuzzi-szalon a ház közepén

A Varázsfészek Vendégház jacuzzival teljes! A szülői hálóhoz tartozó szalonban egy 5 személyes Sundance Spa Altamar masszázsmedence várja a nálunk megszálló Vendégeket. A jacuzzi nem csak a testnek, hanem a léleknek is jót tesz. A nyaralás során egy kellemes masszázsmedencében töltött idő után kívül-belül felfrissül, és jól érzi majd magát.

A jacuzziban való elmerülés után a test hamar alkalmazkodik a víz 36o-37oC fokához. A vérkeringés felélénkül, a vérnyomás lecsökken, a vérerek kitágulnak, és ezzel együtt a szívritmus is egészségesebbé válik. A testben a sejtek által szállított tápanyagok és oxigén aránya megnövekszik, a test szövetei elernyednek, a pórusok kitágulnak. A jacuzzi jó hatással van az ízületekre, a reumatikus fájdalmakat csökkenti, a vérkeringési zavarokkal küzdőknek is sokban segít. Mindemellett az idegrendszerre is nyugtatóan hat, ami nem utolsó szempont a pihenésre vágyók számára.

A jacuzzi a külsőnknek is jót tesz. A vízsugarak erősítik a bőrt, mindemellett az izmokat is ellazítják. A pórusok kitágulásával a bőr tisztul, és a cellulitisz ellen küzdőknek is hasznos lehet: a felületi hajszálerek kitágulnak, ennek köszönhetően a vérellátás jobb lesz, a vér áramlása pedig felgyorsul.

Fényterápia és masszázs

És hogy az élmény még jobb legyen, a jacuzziban, a fölött, illetve körülötte fényterápiával gyógyítjuk a fáradt, relaxálásra vágyó testet és lelket. A csillagos égbolt panel, az üvegképek és a nyolc színváltozatban állítható mennyezeti rejtett világítás mindenkit elvarázsol majd.

A beltéri jacuzzi további előnye, hogy bármilyen időben élvezhető, Vendégeink pedig korlátlan ideig használhatják az ittlét alatt.

Ha pedig szeretné teljessé tenni a wellness hangulatot, kérésre masszőr jön a házhoz!

Saját jacuzzi szalon. Jól hangzik, ugye? A Varázsfészek Vendégház jacuzzival igazán különleges pihenést biztosít Vendégeinknek! Foglaljon szállást még ma!