Őszi családi akció 2016!

Azoknak, akiknek még nem kell alkalmazkodni az iskolához és azoknak is akiknek kell – hiszen a szülő három napot igazolhat… 🙂

Ugye, hogy az ősz is lehet szép? Pláne a Varázsfészekben! Gyertek el és élvezzétek egy őszi kiruccanás minden pillanatát!

Akár ki se kell mozdulni a házból, hiszen a gyerekeiteknek és Nektek is minden adott itt egy jó pihenéshez: beltéri jacuzzi és játszószoba, fedett teraszok és szalmapajta, nagy, zárt udvar, rengeteg játék, könyv és tágas terek. (Nézzétek meg a Galéria menüpontban a fotókat!) Lehet házhoz rendelni masszázst, réteskészítést, kézműves foglalkozást, borkóstolót és étkezést is.

Ha kirándulnátok, arra is számos lehetőséget találtok. Nem kell mást tenni, csak átböngészni a Kirándulások a környéken menüpontunkat. Jó idő esetén szárazföldi, hegyi és vízitúrák, malomlátogatás, mohácsi emlékpark, rossz idő esetén a busójárást imitáló hatalmas csarnok, a siklósi wellnessfürdő és vár is Titeket vár.

Őszi akciónkban ha egy család foglal (2 felnőtt + 10 év alatti gyermek vagy gyermekek) minimum három éjszaka foglalása esetén már 25.000Ft/éjszaka áron Tiétek az egész Varázsfészek és ebben az árban a korlátlan jacuzzi használat is benne van.

Ha hoznátok egy másik családot is (mert a kétszáz négyzetméteres házban két család is bőven elfér), akkor a két családnak összesen 33.000 Ft/éjszaka a Varázsfészek, szintén korlátlan jacuzzi használattal és minimum három éjszaka foglalása esetén.

Az őszi családi akciónk 2016. november 20-ig tart.

Érdeklődés, foglalás: 70/312-0485 vagy info(varazsfeszek)varazsfeszek.hu vagy a Foglalás menüpont alatt

„Őszölj időben, hogy ne őszülj idő előtt!”

Na, a Varázsfészekből Ti is ilyen pihenten fogtok távozni… 🙂