Nyaralás gyerekkel a Varázsfészek Vendégházban

A családi nyaralások előtt sok gondot okozhat az, hogy olyan helyet találjunk, ahol nem csak a szülők, hanem a gyerekek is jól érzik majd magukat. A nyaralás gyerekkel macerás lehet, főleg, ha nincs olyan program, ahol az egész család jól érzi magát. A Varázsfészek Vendégházban azonban mind a kicsiknek, mind a nagyoknak felhőtlen szórakozásban és nyugodt pihenésben lehet részük.

Kis és nagy Vendégeknek egyaránt

A Varázsfészek úgy került kialakításra, hogy amíg a gyerekek önfeledten játszanak, a szülők is remekül érzik magukat. A gyerekek szórakoztatásáért elsősorban a Vendégházban található játszószoba felel. Itt a nagy, udvarra néző ablakok felelnek a világosságért, a játékok pedig az egész napos mókáért: fa zöldségesbolt, bobocar, fa vasúti építőjáték, duplo- készletek rengeteg elemmel, kisautók, plüssállatok, puzzle-k, fejlesztő- és szórakoztató társasjátékok, babaház, mini-alkotóműhely kisasztallal és kreatív kellékekkel, diavetítő diafilmekkel és mini-gyerekkönyvtár igényes, válogatott gyerekkönyvekkel. Igazi különlegesség a beltéri hinta, amely kis Vendégeink kedvence a játszószobában.

nyaralas-gyerekkel-02 nyaralas-gyerekkel-03

Persze nyáron a szabadban a legjobb, ezért a gyereknek a ház nagy zárt udvarán is alakítottunk ki egy játszóteret. Itt mini és maxi csúszdavár, mászóvár, hinta, homokozó várja a lurkókat. Az udvar közepén egy hatalmas ezüstfenyő ad árnyékot a nyári melegben, itt szeretnek a gyerekek a legjobban bújócskázni. A fa alatt egy erdei meseház kapott helyet ajtaján csengővel, ablakán zöld spalettákkal, benne kiskonyhával és egy hátsó titkos kijárattal. Aki a gyerekekkel szeretne játszani, a hatalmas zöld terület melletti szilárd burkolaton labdázni, tollasozni is tud. Sőt, a csemeték még biciklizni, rollerezni, kistraktorozni is tudnak itt!

nyaralas-gyerekkel-06 nyaralas-gyerekkel-05

Az udvarhoz tartozó szalmapajtában egy labirintust alakítottunk ki, amely nem mindennapi játszótere lehet a kis Vendégeknek. Az egykor istállóként működő pajtában kétszáz friss szalmából készítettünk labirintust illetve szalmavárat. A kétszobás szalmakuckóban a szülőknek szalmapad került elhelyezésre.

Programok Mindenkinek

A nyaralás gyerekkel persze a felnőtteknek is ugyanolyan élményt jelenthet. Így például amíg a kicsik az udvaron játszanak, a szülők az udvarra néző fedett teraszokról kísérhetik figyelemmel őket. A Vendégházhoz tartozó választható programok között számos olyat találnak a szülők, amelyen nemcsak ők, hanem a gyerekek is jól érzik magukat. Így például a réteskészítés, a mézkóstoló, a kézműves foglalkozás remek kikapcsolódás lehet az egész családnak!

A nyaralás gyerekkel nem nyűg, hanem élvezet! Foglaljon szállást a Varázsfészek Vendégházban az egész családnak!