Masszázsok

Frissítő, relaxáló teljes testmasszázs

Magában foglalja az egész test átlazító, felfrissítő masszírozását.

Időtartam: 50 perc

Gyógymasszázs

Azokra a területekre fordít nagyobb figyelmet, ahol a fájdalomérzet jelentkezik, például csípő, derék, hát, váll, nyak. Feladata az összehúzódott izmok visszalazítása, mely néha fájdalommal jár. Gerincproblémáknál, végtagzsibbadásnál, feszülő nyak- és vállpanaszoknál hatásos masszázs.

Időtartam: 30 perc

vagy

Időtartam: 50 perc

Kimozgatással kombinált gyógymasszázs

Kimondottan a fájdalmas testrészekre koncentrál (derék, hát, vádli, comb), majd a kilazítás után passzív tornával kimozgatásra kerülnek a beszűkült ízületek.

Időtartam: 30 perc

Nyirokmasszázs

Kellemes, fájdalommentes az egész testre kiterjedő masszírozás, célja a kötőszövet átdolgozása. Azoknak ajánljuk, akiknek a szervezete sok folyadékot köt meg – a nyirok utak eldugultak, visszatartja a test a folyadékot –, ennek jelei a bedagadt boka, felkar és szemhéj lehetnek. Másik fő funkciója a méregtelenítés. Rossz keringés esetén a nyirokerek rengeteg méreganyaggal telítődnek, amit a kötőszövet zsírsejtjei megkötnek. Hatásos a narancsbőr tüneteinek enyhítésére.

Időtartam: 30 perc

Lábmasszázs

Leginkább sportolóknak ajánlott, de bárki igénybe veheti a fáradt lábak felfrissítésére, a keringés fokozására. Magában foglalja a vádli, valamint a comb elől és hátul történő átmozgatását.

Időtartam: 25 perc

Hátmasszázs

A csípőizület, hátizmok és válltájéki izmok kezelése.

Időtartam: 25 perc

 

Fontos!

A masszázsigényt érkezés előtt legalább két héttel kell jelezni.

Masszást az alábbi időpontokban lehet igénybe venni:

  • Szerda: 9-17 óra
  • Csütörtök: 10-14 óra
  • Péntek: 9-14 óra
  • Szombat: 9-12 óra