Manóházfestő program

Manóházfestés a Varázsfészekben

Ki ne vágyna ilyen manóbirodalomra? A Varázsfészekben ez is megvalósítható! Kató Móni keramikus kérésre házhoz jön, hogy segítségével vendégeink megalkothassák saját, egyedi manóvilágukat. Igazi családi program, amit kicsik és nagyok számára egyaránt jó szívvel ajánlunk.

A program időtartama: kb. 3 óra

Tartalma: kerámiafestés, melyhez a manóbirodalom fehér agyagból, egyedileg tervezett és kivitelezett, kiégetett kerámiaelemeit (2 db manóház, 2 db manó, 2 db út, 2 db kis postaláda, 2 db kis madárház), valamint a kifestésükhöz szükséges, jó minőségű, nagy színpalettájú festékeket és az egyéb, nélkülözhetetlen eszközöket is biztosítjuk

A program ára: 18.000 Ft, mely tartalmazza a három órás foglalkozást és a foglalkozás során kifestett manóház elemeket, amiket a program után mindenki magával vihet

S hogy mindez miért jó? Kató Móni, a programot vezető keramikus így vall erről:

„Az alkotás, a festés, egyfajta KIKAPCSOLódás. Kikapcsolja a logikus gondolkodást, beindítja a képzelő erőt, így képessé válunk megalkotni, megteremteni, amire vágyunk, és amit elképzeltünk. Erre a képességre szükségünk van az élet minden területén, hogy az elképzeléseinkből, vágyainkból, ötleteinkből, valóság lehessen.

A kerámiafestés:

  • Örömet szerez. Felszabadult tudatállapotot teremt, amelyben megszűnik az idő, elmélyülhetünk magunkban, azaz önmagunk lehetünk.
  • Kifejezésmódot ad. Vannak dolgok, amiket nem tudunk megfogalmazni. Az alkotás más módon fejezi ki a bennünk lévő érzéseket és felszabadítja azokat.
  • Önbizalmat és célokat ad. Az elképzeléseinkhez nekifogunk, formát, színeket választunk, dolgozunk rajta és megvalósítjuk. Azaz létrehozunk és végigviszünk valamit, ami belőlünk születik. Ez olyan lelkesedéssel tölti el az embert, ami lendületet ad, és áthatja egész lényét. Gyógyító sikerélmény, értékesség érzés, önkifejezés.”