Szállás

Gyerekbarát szállás maximum tíz fő részére

A Vendégház teljes mértékben gyerekbarát szállásként működik, így elsősorban családos vendégek keresnek minket már évek óta. A Varázsfészek Vendégházban nem csak a szülők, hanem a gyerekek is remekül érzik magukat, hiszen külön-külön is találnak maguknak szórakozási lehetőséget, illetve közös programlehetőségek is várják a nálunk megszállókat!

A Vendégház a Baranyai-dombság déli kapujában, Majson található. A Varázsfészek nagy területén kétszáz négyzetméternyi lakótér nyújt teljes körű kényelmet az itt tartózkodók számára. A két külön bejáratú családi szoba saját fürdőszobával rendelkezik, a konyhában és az étkezőben pedig minden megtalálható, amire a Vendégeknek szükségük van. A fényes és tágas nappalit a kandalló teszi családiassá, a szülői hálóhoz tartozó jacuzzi szalon pedig igazán különlegessé varázsolja a Vendégházat.

Játszószoba a gyerekeknek

A játszószoba a gyerekbarát szállás igazi ismérve: itt minden a kis lurkók szórakoztatásáért felelős. Fa zöldségesbolt, bobocar, fa vasúti építőjáték, duplo-készlet, kisautók, plüssállatok, puzzle-k, társasjátékok, babaház, mini-alkotóműhely kisasztallal és kreatív kellékekkel, mini-gyerekkönyvtár is található a szobában. Igazi különlegesség a beltéri hinta, amely kis Vendégeink kedvence a játszószobában. A hatalmas, udvarra néző ablakok felelnek a fényért a szobában.

A Vendégházhoz saját házi alapkönyvtár tartozik, benne művészeti albumokkal, a világ- és a magyar szépirodalom remekeivel.

A házból kilépve két fedett terasz nyújt védelmet a nap ellen. A kényelmesen kialakított helyek igazán meghittek a nyári délutánokon, ahol a szülők egy pohár bor mellett figyelhetik, ahogyan a gyerekek az udvaron kialakított játszótéren szaladgálnak. A zárt területen egy hatalmas fenyőfa ad árnyékot a gyerekeknek, akik itt szeretnek a legjobban bújócskázni. Az udvaron mászóvár, csúszda, hinta és homokozó is található. A kocsiszínben a kinti kerekes játékok – kistraktor, rollerek, gyerekbiciklik – egész tárházát fedezhetik fel  a gyerekeket. Legújabb szerzeményünk pedig egy erdei meseházikó, ami a hatalmas fenyő alatt várja a kis Vendégeket.

Remek programok kicsiknek-nagyoknak

A gyerekeknek a Vendégházhoz tartozó szalmapajtában igazi szalmalabirintust és szalmavárat készítettünk. A GasztroHázban réteskészítés, mézkóstolás, és kézműves foglalkozás várja kis és nagy Vendégeinket! A Vendégház udvarán továbbá lehetőség van tollasozni, labdázni és biciklizni is.

Aki pedig barangolna egyet a meseszép Baranyai-dombságon, annak Vendégháztól induló túrákat szervezünk. Mindemellett számos kiváló programmal vár a környék mindenkit, aki könnyű kikapcsolódásra vágyik a családdal.

Foglalja le a Varázsfészek Vendégházat, ha igazi gyerekbarát szállást keres!