Bababarát szállás Majson

Sokan úgy gondolják, hogy kisbabával nem szabad nyaralni indulni, pedig ez ma már egyáltalán nem akadály. Ehhez csak egy szuper bababarát szállásra van szükség. A Varázsfészek Vendégház a kisgyermekes családok számára lett kialakítva!

Bababarát kialakítás a Varázsfészek Vendégházban

Ha megvan a kiszemelt úti cél, kezdődhet a pakolás. Ilyenkor felmerül a kérdés: mi mindenre van szükség? A babaágy, az ágynemű, az etetőszék már túl sok helyet foglal az autóban, így érdemes olyan szállást keresni, ahol már eleve adottak ezek a kellékek. A Varázsfészek Vendégház bababarát szállás, így itt minden megtalálható, amire a kisbabáknak mindennap szükségük lehet.

A kiságyhoz saját babaágyneműt biztosítunk, illetve egy bájos forgóval is fel van szerelve a kicsi ágya. A babaágy bárhol elhelyezhető, így akár a szülői hálóban is helyet kaphat. Egy bababarát szállás nincs babakellékek nélkül, így a Vendégházban babakád, vízi játékok, pelenkázó, vécészűkítő, bili és játszószőnyeg is található. Kis vendégeinknek etetőszékeket is biztosítunk, köztük dönthető háttámlás is rendelkezésre áll a legkisebbek számára.

A Vendégház világos és nagy, így akár a nappaliban, akár az étkezőben gyűlnek össze Vendégeink, kényelmesen elfér mindenki. A játszószobában a gyerekek önfeledten tudnak játszani, szüleik időnként alig tudják őket onnan kicsalogatni, hiszen itt rengeteg érdekes játék megtalálható: fa zöldségesbolt, bobocar, fa vasúti építőjáték, duplo-készletek rengeteg elemmel, kisautók, plüssállatok, puzzle-k, fejlesztő- és szórakoztató társasjátékok, babaház, mini-alkotóműhely kisasztallal és kreatív kellékekkel, mini-gyerekkönyvtár. Igazi különlegesség a beltéri hinta, amely kis Vendégeink kedvence a játszószobában. Meghitt estéken pedig előkerülhet a varázsdobozból a diavetítő és a régi mesefilmek, amit a legtöbb gyerek ma már alig ismer és áhítattal néz. A játszószoba úgy lett kialakítva, hogy a nappaliból és a beltéri jacuzziból egyaránt rá lehet látni, így a szülők pihenés közben is könnyen szemmel tudják tartani a gyerekeket.

bababarat-szallas-001 bababarat-szallas-002

A házhoz tartozó saját házi könyvtárban megtalálhatóak a világirodalom klasszikusai, mellettük pedig művészeti albumok, „álmodozós” könyvek a világ csodáiról, filmlexikon, néhány könnyű olvasmány és természetesen az esti meseolvasáshoz való igényes, válogatott gyerekkönyvek is.

Az udvar a lurkók birodalma

Nyáron, amikor a szabadban lenni a legjobb, a gyerekek a Vendégházhoz tartozó zárt udvaron játszanak és szaladgálnak. Az udvaron található nagyobb gyerekeknek való mászóvár és csúszda alatta tágas fakuckóval, két hinta és egy homokozó, valamint babák számára készült minivár, minicsúszda és minihomokozó. Az árnyékot adó nagy fenyő alatt egy erdei meseház kapott helyet ajtaján csengővel, ablakán zöld spalettákkal, benne kiskonyhával és egy hátsó titkos kijárattal. A gyerekek az ápolt, tágas és körbezárt udvaron bújócskáznak, kergetőznek, míg a szülők a Vendégházhoz tartozó két fedett teraszról is szemmel tarthatják őket. A teraszok szintén tágasak és kényelmesek, így a kisbabáknak és szüleiknek tökéletesek, ha szeretnék élvezni a friss levegőt, de mindemellett árnyékban maradnának. A romantikus teraszon este gyertyafényben üldögélhetnek a felnőttek, a másik terasz előtt pedig bográcsozni, szalonnát sütni is lehet.

bababarat-szallas-003 bababarat-szallas-004

A Varázsfészek Vendégház ideális bababarát szállás azoknak, akik családosok – akár nagycsaládosok, akár kiscsaládosok – és szeretnék minél kényelmesebben, nyugodtabban tölteni a pihenés napjait.

Foglaljon szállást még ma!