Ajánlat karantén idejére

A Varázsfészek Baranya megyében, országunk egyik legdélebbi falujában, Majson található. Kifejezetten kisgyerekes családok számára alakítottuk vendégházzá, mert a hely adja magát: tágas, kétszáz négyzetméteres lakótér, hatalmas zárt udvar. Igazi családi paradicsomnak szántuk: beltéri jakuzzi-szalonnal, igényes játszószobával, szalmapajtával, rengeteg bel- és kültéri játékkal szereltük fel. Zárt udvarán kicsik és nagyok számára alkalmas mászóvárak, hinták, babaházak, homokozó és járgányok találhatók. Két nagy, fedett terasza és gyönyörű, százéves borospincéje a felnőtteket varázsolja el. Olyan helyet alakítottunk ki, ahol a gyermekek remekül érezik magukat, miközben a szülők is önfeledten pihenhetnek. Bejött. Hat éve működünk szép forgalommal és sok visszatérő vendéggel. A koronavírus miatt azonban a családi paradicsomunk most üresen áll.

Arra gondoltunk, hogy a karantén idején bérbe adnánk hosszú távra a Varázsfészket egy család számára, természetesen nem a turisztikai szezonban érvényes napi áron, hanem annak töredékével számolt bérleti díjért. Az összeget SZÉP kártyával is lehet fizetni. Az ajánlat április 20 és május 19 között vehető igénybe, egyszeri, kivételes alkalomként.

Olyan család számára lenne ideális ez a lehetőség, ahol kisgyerekek vannak, társasházi lakásban élnek, a gyerekek szenvednek a bezártságtól, a szülők a munkájukat tudják home office-ban végezni (ingyenes wifi van a házban) és el tudnak jönni vidékre hosszabb időre.

Ha érdekel a lehetőség, hívj a 06703120485 -ös számon vagy írj egy e-mail-t az info(varazsfeszek)varazsfeszek.hu címre.

Minden kérdésre szívesen válaszolok!

Üdvözlettel: Kemény Krisztina

Képek a házról:

Nappali (azóta már lapos okostévé van :-))
Konyha
Étkező és nappali
Étkező
Első szoba
Hátsó szoba
Első fürdőszoba
Hátsó fürdőszoba
Játszószoba
Jakuzzi kilátással a játszószobára és a teraszra
A romantikus terasz
A zöld terasz
Az udvar és a nyárikonyha
Udvar
Szalmapajta
Pince
Nyárikonyha
Kívülről