Női tréning

FEDEZD FEL NŐISÉGED REJTETT CSODÁIT!

Kis létszámú elvonulós tréning nőiségünk gyökereihez

 girl-358771_1920

Különleges hosszú hétvége gyermekáldásra vágyakozóknak, klimax előtt állóknak, a csodálatos női lét átmeneti küzdelmeivel harcolóknak, az örök keresőknek – a bennünk élő Ősnőnek!

 

Csak pár nap. Csütörtök délután érkezel a Baranyai-dombság déli kapujában található Varázsfészekbe. Messze a fővárostól, messze a megszokott hétköznapoktól, messze az ismerősöktől és messze a művilágtól. Egy igazi faluba, ahol van kakaskukorékolás, templomtorony és sok-sok virág. Judit vár. Rajta kívül összesen hatan vagytok. Hamarosan rájössz: megérkeztél ugyan, de az igazi út csak most kezdődik. Önmagad felé tartasz. Három napon át. Közben a Varázsfészek helyszínén a vidék luxusát éled át: teljes ellátást kapsz a bájos shabby-chic stílusú GasztroHázban, nyakig merülsz a beltéri jacuzzi-szalon masszázsmedencéjében, élvezed egy többgenerációs egykori polgárparaszti porta tágas tereinek kényelmét, fedett teraszainak, zárt pihenőkertjének intimitását. A szalmapajtában gyermeki éneddel is találkozhatsz. Ráadásként pedig részt vehetsz egy rétes készítő programon. De a három nap nagy részét Judittal dolgozzátok végig: a kineziológia, a szomatodráma és a meditáció eszközeivel segít abban, hogy vasárnap délután úgy távozz a Varázsfészekből, hogy nagy utat tettél meg: megérezted a gyökerek erejét és sugallatát.

A Varázsfészek romantikus terasza

 szallas14

Az étkezések és a rétes készítés helyszíne: a GasztroHáz

gasztrovarazs7

Az otthonos közösségi tér

nappali

A program

 

Csütörtök

 • 14:00-14:30: Érkezés
 • 14:30-17:30: Tréning – Indulás az útra! (Felvesszük a fonalat, aztán csak gombolyítjuk-gombolyítjuk vagy bogozzuk, netán tépjük és ha kell, kötözzük is…)
 • 18:00-19:00: Vacsora
 • 19:00-tól: A nagy beszélgetés I.

Péntek

 • 8:30-9:30: Reggeli
 • 10:00-13:00: Tréning (Szomatodráma – ma játék vagy kemény munka vár?)
 • 13:00-14:00: Ebéd
 • 14:30-17:30: Tréning (Szomatodráma – és folytatjuk tovább)
 • 18:00-19:00: Vacsora
 • 20:00-tól: Vizes kaland (Lazulás-elengedés a jacuzziban)

Szombat

 • 8:30-9:30: Reggeli
 • 10:00-13:00: Tréning – Őseink nyomában a GasztroHázban (Nyújthatod, húzhatod, töltheted, tekerheted. Aztán várhatod, mi sül ki belőle. Kapsz hozzá alapanyagot, segítséget, útmutatást, de alapvetően Te alakítod – igyekezz, mert a végén úgyis Te eszed meg… Gondoltad volna, hogy a rétes ilyen jól szimbolizálja az életet? J)
 • 13:00-14:00: Ebéd
 • 14:30-17:30: Tréning – Gyermeki énünk felfedezése és fakultatív hancúr a szalmapajtában (Ne feledd otthon a játszós ruhád!)
 • 18:00-19:00: Vacsora
 • 20:00-tól: A nagy beszélgetés II.

Vasárnap

 • 8:30-9:30: Reggeli
 • 10:00-13:00: Tréning (Milyen az a gombolyag?)
 • 13:00-14:00: Ebéd
 • 14:00: Búcsú és indulás haza (Az élet megy tovább – és Téged is visszavár! J)

 

watercolor-roses-and-basket-2144246_1920

Létszám

Minimum 6 – maximum 8 fő.

 

Választható időpontok

 • július 20-23. BETELT!
 • augusztus 24-27. BETELT!
 • szeptember 28 – október 1.

Igény esetén – ha legalább hat fővel jelentkeztek egyszerre – más időpontokban is tudunk tréninget indítani.

 

Ár

79.900 Ft/fő, mely a következőket tartalmazza:

 • rendkívül kis létszámú, egyénre fókuszáló exkluzív tréning négy napon át
 • szállás három éjszakára a Varázsfészek Vendégházban (két tágas, harminc négyzetméteres hálószobában, két fürdőszobával)
 • teljes ellátás csütörtök vacsorától vasárnap ebédig a Varázsfészek udvarán álló GasztroHázban
 • korlátlan jacuzzi-használat a Varázsfészek közepén álló beltéri jacuzzi-szalonban
 • rétes készítő program két tepsi rétessel

 

További információ, jelentkezés

Kemény Krisztina, szervező:

 • telefon: 70/312-0485
 • e-mail: info(varazsfeszek)varazsfeszek.hu

Várhegyiné Pfeiffer Judit, szakmai vezető:

 • telefon: 30/3858-120
 • e-mail: avittamstudio(varazsfeszek)gmail.com

Helyedet 50% előleg befizetésével biztosítod, a maradék összeget pedig indulás előtt 3 nappal kell utalnod. Mindenképp érdeklődj, hogy van-e szabad hely. Jelentkezésed után e-mail-t küldünk, hogy milyen számlára utalj.

 

Várhegyiné Pfeiffer Judit, szomatodráma játékvezető, bizalmi tanácsadó

„Az utóbbi időben többször gondoltam arra, hogy lehetne pici létszámmal elvonulást szervezni, hogy az „Úton önmagunk felé, gyógyulni halkan” című női tréningem elég bensőséges helyszínt kapjon, és nyugodt környezetben valósulhasson meg. Kis idő elteltével talált meg Kriszta és a Varázsfészek. Nem volt kérdés, hogy a hely megtalálta, és körbe ölelte ezt a programot.

Ez az elvonulás a nőiség témáit, aspektusait közelíti meg. Különösen ajánlom értékes figyelmedbe a programot, amennyiben bármilyen nőgyógyászati problémával kell szembenézned, menstruációs zavarokkal bajlódsz, esetleg a változó kor tünetei nehezítik mindennapjaid. De akkor is tarts velünk, ha bizonytalanságaid vannak a nőiességed, nemiséged területén, elfojtásokkal kell megküzdened bármilyen (neveltetési v. egyéb) okból. Lehet, hogy úgy érzed, nem tudod igazán megélni, vagy kibontakoztatni nőiséged e világban. Velünk tarthatsz amennyiben kisbabát szeretnél, s akkor is, ha a kisbaba várat magára. Ez a pár nap alkalmas arra, hogy meghitt közelségbe kerülj önmagaddal, oldódjanak a blokkok a fenti területeken, és magabiztosabban érezd az önmagadhoz vezető utat.
Nem kell betegnek lenni ahhoz, hogy törődjünk mindezekkel, csodálatos, ha bármi ilyesmi megelőzhető az életben.”

Juditról bővebben:

http://szomatodrama.hu/szakember/36/varhegyine-pfeiffer-judit

http://avittamstudio.webnode.hu/rolam/

 

Kemény Krisztina, szervező

A Varázsfészek egy gyönyörű polgárparaszti birtok, ami 1947 óta a családunk tulajdonában van. Ide telepítették át Felvidékről a nagyszüleimet, itt született – tizenöt évnyi keserves várakozás után – édesapám és itt nőttem fel én is. A nagy léptékű, tágas, kúriaszerű épületet a mai kor igényeinek megfelelően újítottuk fel. Valaha több generációnak volt egyszerre az otthona és a munkahelye is. Több mint százéves falai sokat mesélhetnének az eredeti sváb tulajdonosok kitelepítéséről, kulákosításról, padlássöprésről – a történelmi hányattatásokról és az ezeket megélt emberi sorsokról. Nekem már a nyugalom, a béke szigete volt, egy felejthetetlen, gyönyörű gyermekkor helyszíne. Miután kirepültünk belőle és üresen maradt, nem volt kérdés, hogy varázsolunk egyet: az egykori családi fészekből kialakítottuk a Varázsfészket. A lakótérből jacuzzi-szalonnal és játszószobával felszerelt vendégház lett, a gazdasági épületből szalmapajta, a nyári konyhából GasztroHáz. A hatalmas zárt udvar játszótérrel felszerelt pihenőkertté alakult, a százéves pince, ahol egykor gombát termesztettek a szüleim, ma szépséges borospinceként várja a vendégeket. A teraszon, ahol egykor kimondtuk férjemmel az igent, most grillezni és bográcsozni is lehet. Hálás vagyok, amiért ilyen környezetbe születhettem. Szeretném másoknak is bemutatni a vidéki élet luxusát és e varázslatos környék különleges, rejtett értékeit.

 

 A hely szelleme – amiről a Varázsfészek falai mesélnek

Nagyapám gazdag, felvidéki földbirtokos volt, korán rámaradt a családi vagyon, tizenhét évesen már ő irányította a kiterjedt gazdaságot. Mindemellett jóképű külsővel áldotta meg a sors, így hát erőteljesen ostromolták a lányos apák: kínáltak neki autót, pénzt, palotát, csakhogy az ő lányukat kérje meg. Hiába. „Autót vehetek magamnak, amikor akarok. Nekem feleség kell!” – válaszolta, s ehhez is tartotta magát. A papa szerelemből nősült. Tizenkét éves volt a nagymamám, mikor a papa kiválasztotta magának, s tizenöt évesen a mama már a világ legboldogabb feleségének mondhatta magát. Valami mégis hiányzott az életükből: nem akart érkezni a gyermekáldás. Orvostól orvosig jártak, műtétek, fürdők, kúrák sorát élték át – eredménytelenül. A mama mégis nagyon bízott. Erősen hívő, református lélekként esténként a csillagos ég alatt térdre borulva imádkozott. Kérése meghallgatásra talált. Tizenöt évnyi hiábavaló várakozás után, harmincévesen végre várandós lett. Nem tudom, létezhetett-e az övénél nagyobb boldogság.  Ekkor azonban – milyen az sors – a legédesebb boldogság közepette érkezett a csapás: a második világháború befejezését követően a Felvidéket Magyarországtól elcsatolták, s mivel a nagyszüleim magyarok voltak, elvették mindenüket: otthont, birtokot, múltat, majd vonatra rakták őket és áttoloncolták Baranyába. Ebbe a házba. 1947 áprilisában érkeztek – a mamának akkor már nagy pocakja volt – és július 29.-én adott életet gyermekének. Akkoriban ultrahang még nem volt, a szülészorvos tudta, milyen körülmények közé szül a szegény asszony – padlássöprés, szegénység, éhezés – alig merte bevallani az első fiú megszületése után, hogy „Asszonyom, van itt még egy másik”. Ez a baba az én édesapám. Akinek hírére a mama imára kulcsolta a kezét és csak annyit mondott: Hála a Jóistennek!”

Prológus: Az ikrek születése után négy évvel a mama újra várandós lett és megszülte kislányát –otthon, a Varázsfészekben, ahol most a jacuzzi áll…